Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
Navigáció
-> Főoldal
-> Letöltések
-> GyIK
-> Linkek
-> Kapcsolatfelvétel
-> Keresés
-> RSS Hirek
-> Videók
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Kiss Imre
2065 Mány
Alsóörs puszta 3594/1

E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63
Videók
Puzdra videók
RSS
Hírek

Cikkek

RSS - PJP oldal
A betiltott EGYETEMES ...
Az emberiség valódi bi...
Szavazás GERMÁNUL, RAS...
Iráni rengés...
Méretek az oceán alatt...
RSS - Hunszkíta Rádió
RSS - Hunszkíta letöltés
RSS - Magyar Valós Hírek
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
Terv Németország és Eu...
Magyar munka(halál)táb...
RSS - Hun Unio
Itt az aranyfedezett m...
Különös, kri...
A VILÁG FELFORGATÁSA...
A világ nemzeteinek gl...
PÉNZTEREMTÉS -SVÁCBAN...
RSS - Puzdrálkodj okosan
RSS - Köztársasági elnök
Hunszkita Facebook
PÁN TENGELY
A Pán-tengely EszPÁNola, PÁNnonia, JaPÁN meghatározta terület. A PANnon-medencében erre a tengelyre merőleges osztást mutat OsztoPÁN és PÁNonhalma magyar helységek vonala. A Bakony csúcsai rajzolta egyenesre, illeszthető 90°-ban az osztó vonal. A táj 50-60 ezer éve változatlan. A hegyek vonalba rendezését ez idő előtt kellett megtenni.

A Radnai-havasok Puzdra-hegye ugyanúgy origója, fókusza a hegycsúcsok alkotta egyenesek hálózatának. A csúcsok nagy száma, és az így alkotott egyenesek párhuzamos ismétlődése kizárja a spontaneitást.
Egyik megtalált vár
Mány településen, vár romjai található. Mélyen elhallgatva van felőle, mert még a végén kiderül, hogy a mai történelem tudást, kidobhatjuk. Új illetve a régi VALÓS alapokra kell visszatérni a történelemmel, több mint 1000 éves ferdítések adnak ma alapokat életünknek.

Pitkin
SZKÍTA TÖRVÉNY
PÁN-tengely

A PÁN-tengely létezése EsPÁNja, PANnonia, JaPÁN meghatározta terület. Az épített táj, a tájharmónikus korosztó tárgy meghatározása

a legősibb társadalom működését mutatja.

- GEA rezonanciája megegyezik a rajta élők rezonanciájával.
- Növény, állat, ember és GEA azonos életértéket képvisel.
- Hatások, beavatkozások az EGYséges emberi döntések alapján végezhetők.
Előadás
Jásdi Kiss Imre előadása

2011. március 07-én 17:00 kezdettel.
Magyarok háza
Ősenergia


Az ŐSENERGIA című film megértése tiszta asztalt kíván. A magyar nyelven működő Szkíta Birodalom tiszteletben tartotta a nemzeti hovatartozást, és a törekvéseket is.
A szénrétegre pumpált víz kettéválása a régi időkben a szénoxidot célozta meg. A hidrogén a szénnel gázt képezett. Ma ez a gáz a világ mozgató energiája.
A szénre pumpált víz ma is ugyanezt teszi. Bezárt szénbányák, eltűnt vízkészlet, nyomás alá visszarendezett rétegek, / mányi II-es akna 50m magas betondugóval bezárva/. A földgáz=szén+hidrogén. A piramisok kamrái, a kurgánok ma is alkalmasak a fölső igen magas nyomás előállítására. Az alagútrendszerek a gázt vezetik. A Glób-alizáció ebből a szemszögből nézve más értelmet kap.
A Szkíta Birodalommal ellentétben a mai hatalmi szerkezet nem a föld lakosságát szolgálja.
Alternatív Energia Szeminárium
Idő:
2011. március 13. - 8:00 - 13:00


Helyszín Napsugár Ablakgyár tárgyalóterme
Csucskai u.
Székesfehérvár, Hungary


Készítette Magura Zsuzsa

További információ
Előadás - Videó
70.000 év - 6.000 év = 64.000 év eltüntetéséről!
Kedves MAGyarok!

Tehát egy 6000 éves nemzet akar megelőzni egy 70 000 éves kultúrát.

Egy kis összefoglaló:
- Tatárlakai korong 7500-8200 évre becsüli a japán tudós. (MAGyar)
- Etiópoknál az orosz tudós 14.000 éves kőbe vésett rovásírást (Székely-MAGyar) találtak a mai eszközökkel sem megépíthető falak körül.
- Inkák, használnak ma is hangtöbbszörözött szavakat. (Baba, Papa, Mama...stb)
- Boszniai piramisokban minimum 35.000 éves rovás írást tudhatunk, ami szintén MAGyar.
- Meg kellet tanulni írni ahhoz, hogy 35.000 éve írni tudjunk. A tanuláshoz minimum ugyanennyi idő volt szükséges. Ez már 70.000 éves kultúra!
- Eltorzított település neveinkben az egész biblia!
-...stb.

Folyamatos torzítással, nevetségessé tétel eszközével próbálnak élére állni a bizonyítékoknak.
A DVD több bizonyítékot mutat be és köti össze az eseményeket. A Nagy filmhez szükséges anyagi és más támogatás várjuk, továbbra is!

letölthető: Link

1gy az isten!
Jásdi Kiss Imre
kereszt kegyelme!
kereszt kegyelme!

A kengyel vigyáz a lovasra, nehogy leessen. A kereszttel védett vonalon kegyelemben voltak őseink, hiszen a "JEL"-es helyekről kapcsolatba léphettek a többi JELEN LÉVŐVEL.
Mára feszületté alakított jelek vagy a LEY vonal egy adásra-vételre alkalmas pontját JELÖLIK a rendszer.nek, vagy az útszélen figyelmeztetik a JELES embert, egy ilyen hely közelségére.
A JELENLÉT azt az állapotot határozza meg, mikor a tarsolyos ember, a megfelelő helyen, azaz a JELEN van. Ennek csak úgy van értelme, ha a teljes vonalon, mindenütt, mindenki a helyén van. Ha a Magyarság Ázsiában JELEN van, akkor itthon a Kárpát-medencében is JELEN kellett lennie, mert csak ekkor van értelme a JELEN tartózkodásnak.
A PÁSZTA URA!
A PÁSZTA URA!

Hihetetlen, hogy létezett ember kinek az lett volna a dolga, hogy értelmetlen neveket adjon településnek, hegynek, völgynek. Veszprém-vízperem, Iklad---ladik, tehát Pásztó nevének értelmét is érdemes keresni.
Ha a juhra a juhos, a disznókra a kondás, akkor a pásztornak a pász állatra kellene vigyáznia. Ilyen állat nincs, marad a pászta.
A pásztázás viszont némi körültekintést igényel. Eleink "URUS"-nak mondták az orvost, tehát nézzük a pásztor szó "o"-ját, "u"-nak ejtve! Pásztur-PÁSZTA UR.
Vegyük el a főpásztor kezéből a pásztorbotot, és nézzük meg hogyan lehet vele pásztázni. A nagyobbik ív kiválóan alkalmas arra, hogy egy vastagabb ágra akasszuk, ezután addig emeljük az alját, míg vízszintes nem lesz a bot. A kisebbik ívre a szívecske formájú függőt akasszuk fel láncocskájánál fogva, és akkor lesz pontosan vízszintes a bot, ha szív csúcsa a boton lévő jelre mutat. Ezt a jelet eleink a vízbemerítéskor rótták a függő alá, pontosan akkor, mikor a bot a vízszintjén fölfeküdött. A merítkezést tavasztájékán végezték, és a locsolkodással, örömüket fejezték ki. Az előző részben említett hatalmas földmunkák elképzelhetetlenek vízszintező bot nélkül. A gátak, árasztások, útépítések csak ezzel az eszközzel lehetségesek. Más népeknél a monumentális kövek beállításának eszköze nem került elő, sem Egyiptomban, sem a római vízvezetéknél.
Jézus a Keresztes
Jézus a Keresztes

A piramisokkal kiegészített táj egy hálózatot alkot. Ezen a „háló”-n futnak „üzeNET”-ek.
Súlyos tárgyi bizonyítékokhoz szoktunk az előző részben, most is tárgyakkal támasztom alá az üzenő rendszert.
Ősmagyar sírokból kerülnek elő a puzdrák, és a tarsolylemezek. Úgy vizsgáljuk meg ezeket az eszközöket is, mint Veszprém nevét. A puzdra mindkét végén nyitható cső. Miért kockáztatná egy nyilazó szkíta, hogy kiakad a vesszőtartója, és elszórja a fegyverét. Nyilván nagyon fontos oka van, ha évezredeken keresztül ragaszkodik hozzá, hogy így legyen. Az egyik fedél, vagy tető közepén mindig található egy lyuk.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 2.07 másodperc
1,172,912 egyedi látogató
Unknown column 'settings_name' in 'where clause'Unknown column 'user_actiontime' in 'where clause'Unknown column 'user_actiontime' in 'where clause'Unknown column 'settings_name' in 'where clause'