Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
Navigáció
-> Főoldal
-> Letöltések
-> GyIK
-> Linkek
-> Kapcsolatfelvétel
-> Keresés
-> RSS Hirek
-> Videók
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Kiss Imre
2065 Mány
Alsóörs puszta 3594/1

E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63
Videók
Puzdra videók
RSS
Hírek

Cikkek

RSS - PJP oldal
A betiltott EGYETEMES ...
Az emberiség valódi bi...
Szavazás GERMÁNUL, RAS...
Iráni rengés...
Méretek az oceán alatt...
RSS - Hunszkíta Rádió
RSS - Hunszkíta letöltés
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
RSS - Puzdrálkodj okosan
RSS - Köztársasági elnök
Hunszkita Facebook
A Földünkért
       

A két térkép mintául szolgál a Kárpát-medence átvizsgálásához. A Pán-tengelyre, Osztopánból induló vonala /3/, a térkép /4/ vonala merőleges. A mai rendszerhez képest szögeltérést mutat. A szögeltérés az időkód kulcsa.
A vonalak mentén felbukkanó helynevek, régészeti tárgyak értelmes rendezése a régmúlt kimagasló szintű kultúrájára mutat rá.
A Kolontár-i templom domb kifosztása, a KÁLON-TÁROLT bizonyítékok eltüntetését célozta meg.

http://www.origo.hu/tudomany/20100831-pasztazo-lezerrel-es-hiperspektralis-kameraval-vizsgaltak-a-balatont-brit-es.html
PÁN TENGELY
A Pán-tengely EszPÁNola, PÁNnonia, JaPÁN meghatározta terület. A PANnon-medencében erre a tengelyre merőleges osztást mutat OsztoPÁN és PÁNonhalma magyar helységek vonala. A Bakony csúcsai rajzolta egyenesre, illeszthető 90°-ban az osztó vonal. A táj 50-60 ezer éve változatlan. A hegyek vonalba rendezését ez idő előtt kellett megtenni.

A Radnai-havasok Puzdra-hegye ugyanúgy origója, fókusza a hegycsúcsok alkotta egyenesek hálózatának. A csúcsok nagy száma, és az így alkotott egyenesek párhuzamos ismétlődése kizárja a spontaneitást.
Egyik megtalált vár
Mány településen, vár romjai található. Mélyen elhallgatva van felőle, mert még a végén kiderül, hogy a mai történelem tudást, kidobhatjuk. Új illetve a régi VALÓS alapokra kell visszatérni a történelemmel, több mint 1000 éves ferdítések adnak ma alapokat életünknek.

Pitkin
SZKÍTA TÖRVÉNY
PÁN-tengely

A PÁN-tengely létezése EsPÁNja, PANnonia, JaPÁN meghatározta terület. Az épített táj, a tájharmónikus korosztó tárgy meghatározása

a legősibb társadalom működését mutatja.

- GEA rezonanciája megegyezik a rajta élők rezonanciájával.
- Növény, állat, ember és GEA azonos életértéket képvisel.
- Hatások, beavatkozások az EGYséges emberi döntések alapján végezhetők.
Előadás
Jásdi Kiss Imre előadása

2011. március 07-én 17:00 kezdettel.
Magyarok háza
Ősenergia


Az ŐSENERGIA című film megértése tiszta asztalt kíván. A magyar nyelven működő Szkíta Birodalom tiszteletben tartotta a nemzeti hovatartozást, és a törekvéseket is.
A szénrétegre pumpált víz kettéválása a régi időkben a szénoxidot célozta meg. A hidrogén a szénnel gázt képezett. Ma ez a gáz a világ mozgató energiája.
A szénre pumpált víz ma is ugyanezt teszi. Bezárt szénbányák, eltűnt vízkészlet, nyomás alá visszarendezett rétegek, / mányi II-es akna 50m magas betondugóval bezárva/. A földgáz=szén+hidrogén. A piramisok kamrái, a kurgánok ma is alkalmasak a fölső igen magas nyomás előállítására. Az alagútrendszerek a gázt vezetik. A Glób-alizáció ebből a szemszögből nézve más értelmet kap.
A Szkíta Birodalommal ellentétben a mai hatalmi szerkezet nem a föld lakosságát szolgálja.
Alternatív Energia Szeminárium
Idő:
2011. március 13. - 8:00 - 13:00


Helyszín Napsugár Ablakgyár tárgyalóterme
Csucskai u.
Székesfehérvár, Hungary


Készítette Magura Zsuzsa

További információ
Előadás - Videó
70.000 év - 6.000 év = 64.000 év eltüntetéséről!
Kedves MAGyarok!

Tehát egy 6000 éves nemzet akar megelőzni egy 70 000 éves kultúrát.

Egy kis összefoglaló:
- Tatárlakai korong 7500-8200 évre becsüli a japán tudós. (MAGyar)
- Etiópoknál az orosz tudós 14.000 éves kőbe vésett rovásírást (Székely-MAGyar) találtak a mai eszközökkel sem megépíthető falak körül.
- Inkák, használnak ma is hangtöbbszörözött szavakat. (Baba, Papa, Mama...stb)
- Boszniai piramisokban minimum 35.000 éves rovás írást tudhatunk, ami szintén MAGyar.
- Meg kellet tanulni írni ahhoz, hogy 35.000 éve írni tudjunk. A tanuláshoz minimum ugyanennyi idő volt szükséges. Ez már 70.000 éves kultúra!
- Eltorzított település neveinkben az egész biblia!
-...stb.

Folyamatos torzítással, nevetségessé tétel eszközével próbálnak élére állni a bizonyítékoknak.
A DVD több bizonyítékot mutat be és köti össze az eseményeket. A Nagy filmhez szükséges anyagi és más támogatás várjuk, továbbra is!

letölthető: Link

1gy az isten!
Jásdi Kiss Imre
kereszt kegyelme!
kereszt kegyelme!

A kengyel vigyáz a lovasra, nehogy leessen. A kereszttel védett vonalon kegyelemben voltak őseink, hiszen a "JEL"-es helyekről kapcsolatba léphettek a többi JELEN LÉVŐVEL.
Mára feszületté alakított jelek vagy a LEY vonal egy adásra-vételre alkalmas pontját JELÖLIK a rendszer.nek, vagy az útszélen figyelmeztetik a JELES embert, egy ilyen hely közelségére.
A JELENLÉT azt az állapotot határozza meg, mikor a tarsolyos ember, a megfelelő helyen, azaz a JELEN van. Ennek csak úgy van értelme, ha a teljes vonalon, mindenütt, mindenki a helyén van. Ha a Magyarság Ázsiában JELEN van, akkor itthon a Kárpát-medencében is JELEN kellett lennie, mert csak ekkor van értelme a JELEN tartózkodásnak.
A PÁSZTA URA!
A PÁSZTA URA!

Hihetetlen, hogy létezett ember kinek az lett volna a dolga, hogy értelmetlen neveket adjon településnek, hegynek, völgynek. Veszprém-vízperem, Iklad---ladik, tehát Pásztó nevének értelmét is érdemes keresni.
Ha a juhra a juhos, a disznókra a kondás, akkor a pásztornak a pász állatra kellene vigyáznia. Ilyen állat nincs, marad a pászta.
A pásztázás viszont némi körültekintést igényel. Eleink "URUS"-nak mondták az orvost, tehát nézzük a pásztor szó "o"-ját, "u"-nak ejtve! Pásztur-PÁSZTA UR.
Vegyük el a főpásztor kezéből a pásztorbotot, és nézzük meg hogyan lehet vele pásztázni. A nagyobbik ív kiválóan alkalmas arra, hogy egy vastagabb ágra akasszuk, ezután addig emeljük az alját, míg vízszintes nem lesz a bot. A kisebbik ívre a szívecske formájú függőt akasszuk fel láncocskájánál fogva, és akkor lesz pontosan vízszintes a bot, ha szív csúcsa a boton lévő jelre mutat. Ezt a jelet eleink a vízbemerítéskor rótták a függő alá, pontosan akkor, mikor a bot a vízszintjén fölfeküdött. A merítkezést tavasztájékán végezték, és a locsolkodással, örömüket fejezték ki. Az előző részben említett hatalmas földmunkák elképzelhetetlenek vízszintező bot nélkül. A gátak, árasztások, útépítések csak ezzel az eszközzel lehetségesek. Más népeknél a monumentális kövek beállításának eszköze nem került elő, sem Egyiptomban, sem a római vízvezetéknél.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 1.66 másodperc
1,214,044 egyedi látogató
Unknown column 'settings_name' in 'where clause'Unknown column 'user_actiontime' in 'where clause'Unknown column 'user_actiontime' in 'where clause'Unknown column 'settings_name' in 'where clause'