Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
Navigáció
-> Főoldal
-> Letöltések
-> GyIK
-> Linkek
-> Kapcsolatfelvétel
-> Keresés
-> RSS Hirek
-> Videók
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Kiss Imre
2065 Mány
Alsóörs puszta 3594/1

E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63
Videók
Puzdra videók
RSS
Hírek

Cikkek

RSS - PJP oldal
A betiltott EGYETEMES ...
Az emberiség valódi bi...
Szavazás GERMÁNUL, RAS...
Iráni rengés...
Méretek az oceán alatt...
RSS - Hunszkíta Rádió
RSS - Hunszkíta letöltés
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
RSS - Puzdrálkodj okosan
RSS - Köztársasági elnök
Hunszkita Facebook
A TÁBLA
A világnyelv.
A dínó éppúgy „URU”, mint a tURUl, vagy kángURU. Salamon, mielőtt a pogány tudományt megismerte volna, látta ezeket a fejeket. Hármat ismerek még. TaURUs, URUsláy, és URUpán. Sárkány, sólyom, kenguru, bika, oroszlán, kecske.
A fenti hat, szóösszetételeinek mintájára értelmezzük szét a PO-GÁNY szót. Ahogyan URU, tudás minden esetben, úgy vizes a PO-hár, a PO-csolya, a PÓ-folyó Itáliában, sőt I-PÓ-ly is Szlovákiában. Gányolni pedig mai értelem szerint is, annyit tesz, mint nem túlzott precizitást igénylő munkát végezni. A Po-mázolása Po-mázon egy dolina karbantartását jelenti. Po-gányolás megértésétől Salamon olyasmiket beszélt, amiket a körötte élők nem értettek. A tábla mutatja hogyan épül föl a világnyelv.A harmónia, HON szavunk hidrogén, oxigén, nitrogén elemi tartalmának élet szabályozó feladatát mondja el, ha értjük, hogy a három-oN-ia mit jelent. Gén a javából mindhárom. Alkottunk, mányoltunk, alkotmányoztunk. Ráhel apja elvette tőlünk. Mára alaptörvényt tekert a nyakunkra. Ister országából jöttekkel találkozott a Sivatagban. Istennek hitt bennünket. Bosszút esküdött, mikor rájött, hogy emberek vagyunk. A Nemzet-ölés oka ez, és nem más. Együtt éltünk a dinoszauruszokkal. Dinó a KÖRROVÁSON=Odin, kinek anyja Bár. Ez azt jelenti, hogy magyar megfigyelő rögzíti a tudást, URU-t, amit a hüllő produkál, hogy a Bár-vízbe, azaz melegvízbe tojja a tojásait. Hatvanöt millió éve halt ki a dinó. Mi ott voltunk, mert láttuk hogyan szaporodik.

Tizennyolcezer évenként vannak jégkorszakok, ezt a jégrétegek mutatják a sarkokon. Ha találkoztunk a dinókkal, akkor három ezerhatszáztíz jé korszakot éltünk át. Nyelvünk periodikus fejlődése is erre utal. A hatezer évre visszatekintő népek tudása, őseink műveltségéből táplálkozik. A tarsolyosok kiirtása, a rovás jelek éltüntetése, a mai degenerált gazdasági helyzet, mind a magát kiválasztottnak tartó primitív nép törekvése a szégyenének leplezése érdekében. Kultur alapot, múltat nem lehet lopni. Időt csalni már nem lehet, annál fejlettebb a világ, hogy az ezirányú, zavaros történeteket elfogadja. A kolontári tömeggyilkosságok ideje is lejárt. Csak a totális diktatúra marad hatezer éveséknek, ami az első helyet biztosítja. A Magyar Nemzet létezése kizárja ennek a törekvésnek az eredményességét. Az Ister országa még él, és őrzi a hagyatékot. Nyelvünk alapszavai olyan tudáshordozók, amik az ember első lépéseit dokumentálják. A tábla végtelenségig növelhető. A tartalom a növekedés hatására egyre több ponton hat vissza, mint igazolás. Nincs mégegy nemzet, kinek múltja ennyire hatna jelenére. Amiért harcolnak ellenünk az nálunk van. Harccal elveszíthetjük.
Csupán élnünk kell vele!
Jásdi Kiss Imre 2013-01-18
Hozzászólások
#1 | Hanczur - 2013.11.12. 00:15:08
Vajon mikor süllyedt el Atlantisz, mikor szkadt meg a tarsolygás a délamerikai vonallal?
A 'bennszülöttek' földrészen belül használták még a vonalat? Itt az inkvizíció vetett véget, vagy valami korábbi esemény?
István tettét a Yotengrit táltostörténete is igazolja,
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 21.6 másodperc
1,474,799 egyedi látogató
Unknown column 'settings_name' in 'where clause'Unknown column 'user_actiontime' in 'where clause'Unknown column 'user_actiontime' in 'where clause'Unknown column 'settings_name' in 'where clause'