Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
Navigáció
-> Főoldal
-> Letöltések
-> GyIK
-> Linkek
-> Kapcsolatfelvétel
-> Keresés
-> RSS Hirek
-> Videók
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Kiss Imre
2065 Mány
Alsóörs puszta 3594/1

E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63
Videók
Puzdra videók
RSS
Hírek

Cikkek

RSS - PJP oldal
Az emberiség valódi bi...
Szavazás GERMÁNUL, RAS...
Iráni rengés...
Méretek az oceán alatt...
állami nemzetírtás...
RSS - Hunszkíta Rádió
RSS - Hunszkíta letöltés
RSS - Magyar Valós Hírek
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
Terv Németország és Eu...
Magyar munka(halál)táb...
RSS - Hun Unio
A VILÁG FELFORGATÁSA...
A világ nemzeteinek gl...
PÉNZTEREMTÉS -SVÁCBAN...
MAGYAR NÉP FELVILÁGOSÍ...
MEGALAKULT A HUNNIÓ MÁ...
RSS - Puzdrálkodj okosan
RSS - Köztársasági elnök
Hunszkita Facebook
Összes hír erről az oldalról : PJP oldal
2018. Június 01, 11:06:3
Az emberiség valódi bibliája

ÍGY JUTHATSZ INGYEN ÁRAMHOZ VÍZHEZ ÉS GÁZHOZ MA MAGYARORSZÁGON
A NEMZETI HIVATAL KÉPVISELI A MAGYAR EMBERT
MOST ELŐSZÖR IGÉNYELHETED A NEMZETI VAGYON RÁD ESŐ RÉSZÉT!
Mennyi és mi ez ma pontosan? Ne hidd, hogy már mindent elloptak, ez csak a mindenkori politikai mese része! Magyar ember, te ma forintban kifejezve is a világ leggazdagabb embere vagy!
Kézzel fogható bizonyítékok és konkrétumok minderre Jásdi Kiss Imre Hatodik pecsét c. könyvében.

A nemzeti vagyon egy főre eső részének igénylője lehet minden magyar ember.
Mennyi a nemzeti vagyon egy főre eső része, miben testesül meg ez ma pontosan és mit kell érte tenni?
Csupán gondolkoznunk kell.

Ehhez először tisztázzuk hogy miről beszélünk és konkretizáljuk az alap fogalmakat.
Külön amelyek az ezer éves állami rendszerhez (ország, nemzet, állam, személy, törvény, rendelet, hatóságok, joghatóság, pénz, személyi tulajdon) és
külön amelyek a több millió éves emberléthez tartoznak (ember, élet, természeti törvény, önrendelkezés, nemzeti vagyon és kultúr örökség, emberi tulajdon, energia, föld működési ciklusok és mechanizmusok).
Mindebből a hatalmas ellentét halmazból és a mindennapi élet egyre nyomasztóbb tanúságaiból látható, hogy a világunkban semmi nem az aminek látszik.
Az utóbbi évszázadok alatt államilag finoman észrevétlenül elénk vetített hamis holoképről, az embertől idegen rendszerről tilos másként gondolkodni. Tilos ezt a holoképet lebontanunk.
Épp úgy tilos józanul élni, bármit meglátni ami az emberi és földi valósághoz, a működő természethez, teremtéshez és élethez tartozik. A józan paraszti ész be van tiltva.
Ők, az államok mondják meg mi van, mi legyen, mi lehet a világban, mely fizikai, matematikai és biológiai képletek igazak és melyek nem. Mely zseniális találmányok vannak betiltva, ellopva, és melyeket használhatjuk. Hogyan gyógyíthatjuk magunkat és hogyan nem. Mit tudhatunk meg és mi az amit semmi áron sem.

Évszázadok hatalmas energiáját fektetik és fektették abba, hogy simán elfogadjuk a vezetésüket.
Mindenünk kisajátítását a szent államiság ember és kultúr idegen kapzsi hazugságába burkolva.
Így tették hogy elfogadjuk azt, hogy mára a földön minden tulajdonunk az övék, még mi is mint jogilag csinált személyek, a gyermekeink és a leendő unokáink is az övéké vagyunk születésünktől fogva. Mindenünket ami eredetileg is a mienk ellopták, ellopják és mi tőlük mint állami és vagy egyházi tulajdonostól vegyük meg.

Nekik volt minderre évezrednyi idejük, nekünk csak egyetlen életünk van.
Nekünk nincsen időnk, most akarunk élni boldognak lenni ahogyan tudunk, de csak kapkodni tudjuk a fejünket és keservesen megkeresni a napi betevőnket.
Ők megforgatták, kiforgatták értelmükből az őseink létrehozta szavainkat és az isteneik szájából kiköpve értelmetlen dogma halomként vetették elénk. Igyekeztek kiírtani a tudóinkat, a gyökereinket, a kultúránkat.
Így mára nekik vannak szavaik, rendeleteik, nemzeti kultúra pusztító, génkeverő, bevándorláshoz, népkeveredéshez, politikai hazugságokhoz bennünket hozzászoktató reklámjaik és plakátjaik nekünk pedig nincsen mivel és miből magyarként élni és érteni.
Magyarról magyarra fordító szótárért kiállt a maradék értelmünk. Mert tudd, a szavainkat mégsem az isteneik szarták! Mély értelme, oka van minden hangnak, gyakorlati mögöttes tudást, életet, teremtést hordoznak betűről betűre.

Mégis, mi az a döbbenetes valóság, amit ilyen évezredeket átívelő hatalmas energiával és állandó állami fenyegetettség mellett kell eldugniuk a szemünk elől? Annak ehhez mérten hatalmasnak kell lennie!
És az is.

A SAJÁT TUDÁSUNKAT rejtik el előlünk és használják ma is ellenünk nap mint nap.
A földünk magyar őseink által épített és ma is mindenhol működő energiatermelő rendszerét dugdossák a szemünk elől éber pusztítással, a butító, betegség és büntető iparukkal amit a médiák és a szent állami gépezetük tart fent.
Mi pedig mára ezt hisszük az egyedüli valóságnak, mert szeretjük a lap tele-víziójukat, benne a mű-soraikat, az okos telefont, a bankkártyát, a vásárlói hűségkártyáikat és azt, hogy jól elszórakoztatnak bennünket abban a kis maradék időnkben, amikor nem a munkában lóg a belünk. Ekkor szívesen fogyasztunk, vásárolunk, így a plázákban hipnotizálnak bennünket tovább. Ezekért és a mindennapos megfélemlítettségeink okán eladtuk magunkat, a gyermekeinket és az unokáinkat is nekik előre.
Eladjuk magunkat és egymást is folyamatosan, amikor ma a saját hazánkban éhbérért megyünk kora reggel dolgozni, adókkal, illetékekkel, büntetésekkel, tandíjjal, tb. és nyugdíj járulékoknak nevezett sarcokkalr30; éltetjük az ember és élet idegen állami rendszert. Amikor hazugságokra taníttatjuk a gyermekeinket napi 16 órában, amikor kétes oltásokat adatunk be nekik, amikor kifizetjük a természettől és a józan észtől idegen parkolódíjat, nevetséges juttatásokért kulcsolunk az önkormányzatnál, amikor elnézzük a halottainkat, kolontár lebombázását azért hogy a szemünk előtt tönkretehessék, ellophassák és bitorolják a nemzeti vagyonunkat, a lelkünket, a nyelvünket, a józan eszünket, a múltunkat jelenünket és a jövőnket is.

A saját tudásunkra nem szabad emlékeznünk! A saját nyelvünkre, kultúránkra ami ezt hordozza.
A hegyeink és vizeink csodálatosan megépített ősi rendszerére nem nézhetünk, az ezeket mutató és kísérő útmenti kőkeresztjeink összefüggő hálózatára nem nézhetünk valós értelemmel, mert ez azonnal felfedi a tudásunkat, a valóságot, a tulajdonunkat, magát a kiapadhatatlan energiatermelő rendszerünket.
Nem gondolkodhatunk. Vagy úgy élünk amerre terelnek bennünket, vagy pusztuljunk, tűnjünk el a házainkból, az országunkból is. Kell nekik, betelepítik az otthonainkba magukat, mint a kárpátmedence tolvaj rabló új tulajdonosai. Kilóra vesznek meg bennünket, aztán mindent visszavesznek, hisz a pénz is az övéké amiért eddig remegtünk.
így se földünk, se hazánk, se házunk, se lelkünk, se pénzünk.

Te elhiszed, hogy te és a szomszédod, aki csak szépen élni kíván az asszonykájával és a gyermekeivel, eleve bűnözők és annyira rosszak vagytok, hogy utcai és közúti kamerák tízezreivel, valamint okos telefonokkal, számítógépekkel, bankkártyával, chipekkel, fegyveres rendőrséggel, hatóságokkal, rendeletek és törvények százezreivel kell megfigyelni, büntetni és megfélemlíteni minden nap és a nap minden percében? Elgondolkodtál már azon valaha, hogy te, a családod és a barátaid valóban ennyire szar magyar emberek lennétek?
És elgondolkodtál már olyan nyomorult butaságokon, hogy az ivó vizedet Magyarországon, a vizek hazájában te palackban veszed, a természet alkotta ingyen elektronokat az EON-tól áram néven megveszed, a tiszta levegővel államok kerreskednek a bőrödre CO2 kvóta néven (pedig ez a hatás az ősi energiatermelő rendszerünk államaink általi helytelen, elsunnyogott, eltitkolt és kapzsi használatából ered) vagy azon, hogy az esővízért is, a parkolásért is fizetsz, a szelet te áramfejlesztésre nem használhatod, de semmit nem is tehetsz magadért ami az életet, az életedet okosan szolgálja. Mindennel betartanak nekünk, mi pedig bambán örülünk egy egy kis elénk vetett morzsának a sajátunkból.

Mert ha nem gondolkodtál el eddig mindezeken, akkor most tegyük meg együtt.
Keressük meg ennek a fegyveres erővel ránk telepedett államosdit, egymással látszatvitatkozó pártokat játszó mindenkori hatalmi rendszernek az okait arra, amiért ezt játssza velünk.
Azt mondhatnánk kapásból, hogy persze a pénz az okuk rá. De nem ennyire egyszerű. A pénz az csak egy bármiféle értéktől mentes színes papír darab. Ők nyomják, akkor és annyit amennyit akarnak. Tehát nem a pénzünk kell nekik, hiszen az az övéké, akkor tolják be vagy vonják ki a piacról amikor akarják.

Nekik más kell!
Az a kiapadhatatlan földi energia forrás kell amit magyar őseink építettek, ami minden pillanatban termeli az energiát és a földi élethez szükséges biológiai feltételeket, felállította és önműködően karban tartja a bioszférát. Épp mint a scifi filmjeikben, csak ez itt van kézzel foghatóan a földön, a szemünk előtt, a talpunk alatt és épp most velünk történikr30;
Azért találták ki nekünk a vallást, a lebutított ezoterikát, hogy áhítatosan nézzünk az égre és kérdések nélkül higgyünk a nagy semmijükben.
Higgyünk az isteneikben, a 6000 éves kultúrájukban, amivel egy lépcsőben ki is hazudták magukat az emberiség több millió éves történetéből. Az állam, a vallás, az oktatás intézményével butítanak, mert veszélyesen egyszerű lenne az orrunk elé nézni, ahol az épített hegyeinket látjuk és a víznyelőinket. Az ősi energiatermelő magárasztó kultúránk ma is működő összefüggő elemei ezek. Bárki, bármikor a saját szemével, kezével győződhet meg róla a saját lakóhelyén is!
(Kézzel fogható bizonyítékok minderre Jásdi Kiss Imre Hatodik pecsét c. könyvében).

Ennek az energiatermelő rendszerünknek a napi hasznáért, használatáért és a tulajdonlásáért ölnek, lopnak, csalnak, butítanak. Pusztítanak bármit ami eléjük áll, ezer évek óta.
Ezért találták ki nekünk játéknak a háborúkat, népirtásokat, vallásokat, művészetet, ezoterikát, tudományokat, sportot, versengést, politikát, médiákat, banki és kereskedelmi redszert, a pénztr30; hogy ezekre figyeljünk.
Hogy megosszanak és uralkodjanak a barmokon. Mert aki mindezt beveszi, az egy barom, akivel bármi büntetlenül megtehető. Lásd Cion 7 jegyzőkönyve szerint: rr30; ha pedig ezek a szomszédok megkockáztatnák, hogy közösen lépjenek fel velünk szemben, akkor világháború kirobbantásával kell védekeznünk.r1; r11; Henry Ford A NEMZETKÖZI ZSIDÓ című könyvének 86. oldala.

Az ősi magyar, egyben ennek alapján a teljes földi energiatermelő rendszer az a valós kimondhatatlan érték, amit az üres pénzpapír gyermeknyomdájuk mögé kell hogy tegyenek, ezt kell hogy lopva használják ahhoz, hogy mi elhiggyük, hogy a semmit nem érő pénzük az értékes és egymást letiporva küzdjünk érte élethossziglan.
Küzdjünk a napi életünkért épp annyira, hogy ne legyen maradék kapacitásunk gondolkodni és csupán az orrunk elé nézni. Ezt a célt szolgálja az életszínvonalunk mérleg pontosan kiszámított épp csak túlélő szintre való lenyomása.
Az értéket teremtő napi munkánk, az anyaföldünk minőségi terményei, szene, vize, épített hegyei, azaz a gáz víz és energia termelő földi energiarendszerünk kell nekik.
Ez a titok. Ettől vagyunk ma a világ legjobban őrzött gyarmata.
A titok az, hogy ez a mienk. Embereké. Itt nálunk, a mi talpunk alatt a magyar embereké.
A titok az, hogy bolondok vagyunk, ha azért fizetünk nekik, az államhatalomnak ami a mienk.
Bolondok vagyunk ha víz gáz és áramszámlát fizetünk.
A mi magyar őseink építették át érte a földet, karöltve a világ más helyein élő emberekkel. Ez egy, az egész világot átívelő összefüggő energia rendszer. Az épített látó hegyeken keresztül kerülte meg az egész földedt ennek az információja. (ezen hegyek centi pontosan egy vonalban kerülik meg a földet, jó részüket máig minden nyelven látó hegyeknek, látó helyeknek nevezik, ld.Trevisio, Tarvisio, Atlantis/átlátósr30;).
Nyelve az ősmagyar, a rovásírott magyar volt, melynek összefüggő nyomai szintén világszerte megtalálhatóak.

Ennek a rendszernek az újra megtalált pontos technikáját és mibenlétét Jásdi Kiss Imre Hatodik pecsét c. könyve a világon egyedüliként és elsőként egészen pontosan tartalmazza. Az ős magyarok adták át mindenkinek ennek a tudományát. Ezért pusztították ki a kultúránkat és pusztítják ma is észrevétlen kifinomultsággal. Ezer éve a kis vajkkal (szent istván királyunkkal), ma éppen a bevándorlókkal, a maradék gyökereink, génjeink és nyelvi emlékezetünk generációs manipulálásával, eltörlésével.
Ma már csak az angol a sikk kis hazánkban, pedig mi adtuk a világnak a betűket, az írást és a szavakat.
Ezt eddig te sem tudtad?
Ne okold magadat, az óvoda óta falat húztak a szemed elé hogy ne láss, napi akadályokat tesznek a lábad elé hogy ne mozdulj, önműködő butító kódokat, pszichológiai programokat ültettek el az agyadba, hogy ne is gondolkozz mindezeken.

Olyan kifinomult, kiszámított és állandóan dolgozó a rendszer, hogy az embernek a napi monoton rutinból ki kell tudni emelnie a fejét ahhoz, hogy felismerje ezt az ellene folyó őt kizsákmányoló és birtokló ezeréves állami játékot.
A játszma véget ér amikor mi együtt gondolkodunk mindezekről. Ma arra az apátiánkra számítanak, hogy elhittük már nincsen semmiféle nemzeti vagyonunk csak mondvacsinált adósságunk és lassan nem lesz nemzetünk, kultúránk sem. Már a nemzeti vagyon fogalmunkat is elkezdték bemocskolni, különféle politikai csatározások és törekvések álcája alatt. Ez a bevált tolvaj technika. Előbb mindent tönkretesznek, lejáratnak, majd kilóra megvesznek, kisemmiznek. Mi pedig az otthonainkba zárkózva titkon örülünk, hogy nem a mienket vitték el.

Végre a lényegre kellene figyelnünk. A nem elvihető, a magyar talpunk alatt és a felszínen is a szemünk előtt lévő gáz-víz-energia rendszerünkre, amit a mindenkori államaink csak titkon mernek használni, hiszen ha tudnánk mi folyik itt, nem fizetnénk gáz, víz, áram, energia számlákat.
Sőt. Nekik tőlünk kellene mindezt megvenniük, hiszen nap mint nap tőlünk folyik ki mindez a titkon és a megtévesztésünkkel megépített vezetékeinken. Innen származhat a forintosított havi bevétele minden magyar embernek. Az energia számláink megszűnésével együtt ez havi kb. 1 millió forint bevételre rúg fejenként, beleértve az újszülötteket is.

Így értelmes mindazokkal együtt gondolkodunk akiknek elviszik a házát, akik nem kapnak elég nyugdíjat, elegendő bért, akiket a rendszer elüldöz, külföldön élnek és keresnek pénzt, akiket az oktatási butító rendszer, az egészségügyi halálipar és a ál-rendteremtő büntető rendszer nyomorít, akik gyermeket nevelnek szinte üres kenyéren, akiket az adók és banki manipulációk tesznek tönkre, akik a rezsire dolgoznak hónapról hónapra, akik mai fiatalok már nem is reménykedhetnek saját hajlékban, akik tesznek, dolgoznak, mégis nehezen jutnak egyről a kettőre, akiknek van mit félteni és akiknek már csak az éhbér és a napi tál leves maradt utolsó biztonságként.

Minden magyar embernek havonta jár a ráeső forintosítható rész ebből az energiateremtő és ökoszisztéma fenntartó nemzeti rendszerünkből, vagyonunkból.
Minden (magyar) embernek joga van a kultúrvagyonához, joga van ismerni AZ ŐSI VALÓS TUDÁSÁT,
ezt a ma is államilag titokban működtetett kiapadhatatlan, de sajnos ideig óráig károsítható energia rendszert, ennek minden fizikai és biológiai törvényszerűségével együtt.
Jogunk van megismerni a valódi természettörvényeket, a valódi fizikát, matematikát, kémiát és biológiát.
Őseink hagyatékaként jogunk van ismerni a Föld és a földi életünk valós működési rendszerét.
Minden (magyar) embernek természeti joga és kötelessége emberhez méltóan élni és védeni ezt a rendszert.

Így minden (magyar) embernek természetjoga és kötelessége nem fizetni tovább a saját vizéért, gázáért, elektromos áramáért, továbbá a szélért, a napsütésért és az esővízért sem, hogy végre újra saját hatáskörébe vegye vissza, védhesse és hozzáértően használhassa, fenntarthassa ezt a nemzeti vagyonát és ezzel együtt a földi ökoszisztémát.

Így hát mindannyiunkért gondolkodjunk.
Gondolkodjunk és igényeljük most a nemzeti vagyon ránk eső részét annál a Nemzeti Hivatalunknál amelyik a magyar ember képviseletére és önszerveződésére jött létre.
Nem pártoskodni, pártokat váltogatni, elszámoltatni, egyetlen analfabéta rxr1;-szel szavazni vagy épp valami ellen kell menni.
Csupán egyszerűen vissza kell venni ami a magyar emberé. Ki kell szerveződni az állami irányítottság alól.
Újra emberré kell válni a nem létező, ránk erőltetett jogi személyiség helyett.

Minden magyar embernek jár a nemzeti vagyonból a ráeső rész.
Ne hidd el a vezető és a porondra kerülő pártok csapdáját, azt a téged mozdulatlan apátiában tartó mesét, hogy már nincsen mit védeni, nincs mit kapni, az utódainkra hagyni, már úgyis mindegy, mert szétlopták a nemzeti vagyonunkat, nyugdíjunk se lesz, le van gatyásodva az országr30;
Ez is csupán az ostoba színjátékuk része. Hogy ne tudd ki vagy és mid van. Hidd csak azt amit szisztematikusan beléd beszéltek az évtizedek alatt, hogy már szétloptak mindenünket, széthordták az országot - persze az elődeikr30;
De te tudd, hogy ez a folytatólagos szemfényvesztésük. Kakastánc.Mindenki benne van! Ezért elég csak egy rxr1; tőled.
Egyáltalán nem az eladott épületeink és a cégek a lényeg! Ne az ennek okán műfelháborodott tv riportokra és álságos választási műsorokra figyelj.

A talpunk alatt az a föld a lényeg, amire éppen nem véletlenül, csalással, lopással, a megtévesztésünkkel az erőműveiket telepítették.
A végtelen mennyiségű földgázunk a lényeg ami épp az őseink által épített vízrajzunknak, az átépített tájainknak köszönhető, nap mint nap eszelős anyagi értéket és egyben a bioszféra, az élet alapjait teremtve meg vele.
A fűtő és látó hegyeink, az ősi épített energiarendszerünk által minden pillanatban önműködően létrejövő korlátlan mennyiségű édesvíz kincsünk a lényeg, ami mindent éltet. Ami a teremtő erőnk, az Isterünk/Dunánk, a mi Istenünk.
A kárpát medencei különleges napfény beesési szög, a teremtő frekvenciák és annak értése a lényeg.
Mindezek miatt szétcsapták a mezőgazdaságunkat, iparunkat, már a turisztikai lehetőségeinket ötleteinket is, hogy minden irányból felvásárolhassanak bennünket kilóra hazugsággal, megtévesztéssel, csalással.

Mert a kézzel fogható ősi működő energia szolgáltató rendszer a mienk.
Ma is a világ leggazdagabb nemzete és emberei vagyunk!
Az áramunk, a levegőben lévő elektronok nem az elmü, émász, eon és hasonló szemfényvesztők tulajdona.
A gáz nem a tigázé, az a mi gázunk a talpunk alatt. Nem Oroszorgág felől vagy Izraelből jött soha, de tőlünk ment és megy azóta is örökösen. A víz a mi vizünk.
A kárpát medence és a magyar földünk őseink nyomán korlátlanul, kiapadhatatlanul és elképesztő nagyságrendekben dolgozik nekünk, értünk nap mint nap.

Amikor az államaink a nagy titkolózásaikban, ennek az épített ősi rendszernek a kapzsi használatával végérvényesen felborítják a könnyedén fenntartható egyensúlyát,
amikor mi elhisszük hogy energia válság van,
amikor elhisszük, hogy a földrengések nem a magárasztó kultúrörökségünk kapzsi és manipulatív, direkt természeti katasztrófák előidézésére szánt kezelésének okai, hanem úgymond tektonikus földmozgások eredményei a centipontosan a világot megkerülő épített hegyek vonulatának területein,
amikor apátiával tudomásul vesszük hogy el vagyunk adósodva mint nemzet,
amikor végig hallgatjuk hogy csökken az édesvíz készletünk, azzal nem csak nyomorultul küzdő földönfutóvá tesszük magunkat az életünkre, de megírjuk az utódaink és a Föld halálos ítéletét is.
A nagy cselekvő képtelenségünkkel a földi ökoszisztéma összeomlásának okozói lehetünk, mi az ős magyarok a tudás tulajdonosainak, a világgal azt megosztóinak leszármazottai.
Ennél nagyobb szégyen nem is érhetné a nemzetünket, minden magyar embert.

Pedig nem létrehoznunk, csupán elhinnünk, személyesen vagy csoportosan leellenőríznünk és értenünk kell milyen csodát kaptunk az őseinktől. Azonnal látható lesz bárki számára, hogy szinte semmi, még a természeti törvények sem igazak amit tanítanak nekünk. Mert a víz már önmagában is a legnagyobb tanító mesterünk.
Újra be kell kapcsolnunk a józan paraszti eszünket.
Újra meg kell tanulni okosan gondolkodni és nem félve, újra embernek lenni állami tulajdonú jogi személy helyett.
Őseink tudták mit tegyenek a szemünk elé, foghatóan, láthatóan, érthetően, hülyebiztosan és ezerszer is ugyan úgy megismételve világszerte. Budapesten élsz vagy épp a Bakony legkisebb falujában? Esetleg Angliában, Ausztráliában, Kanadában, Brazíliában, a Közel-Keleten, Indiában, Singapúrban vagy Kínában?
Bárhol vagy, láthatod, tapinthatod, a magyar nyelveden keresztül megértheted a tudást. A magyar nyelv építkezéséből levezethető a teremtés, a földi ökoszisztéma egész rendszere. Láthatod belőle építkezni a nyelveket, más kultúrákat, mások népi motívumait.
Megértheted, megtapasztalhatod mi a tied, ez pedig mit jelent, akár napi kemény pénzösszegre lefordítva az országunk területe és a talpunk alatt.
Számolj utánam. Én havi 900.000 Forintig/hó/magyar ember számoltam.
Ennyi minimum jár nekem, neked, az asszonynak, a gyermekeidnek, unokáidnak, a szüleidnek, a barátaidnak. Havonta. Abból a földgáz, víz, áram és energia kincsünkből, ami a talpunk alatt és a szemünk előtt van az ország területén és nap mint nap kivitelre, eladásra kerül évtizedek óta, a szintén a mi pénzünkön megtévesztéssel épített földalatti vezetékeken.

Ezért kell annyira őrízni bennünket arcfelismerő kamerák tízezreivel, nátó támaszpontokkal, chipekkel a személyidben, HAARP-pal manipulálni, chemtrailekkel permetezni, oltásokkal génkárosítani, napi stresszel és rossz hírekkel gyengíteni és megbetegíteni, bankkártyákkal, autó navigációval, okostelefonokkal követni minden mozdulatunkat, már paranoiásan...
Mi, a magyar nép vagyunk az állam ellensége, tőlünk kell félnie, ezért kell büntetni, korlátozni bennünket nap mint nap az élet minden területén bürokráciával, roktatássalr1; és szabályokkal.
Mert hogyan uralkodjon rajtunk akkor az a sokkal kevesebb létszámú fegyveres államapparátus, amikor minderre rájövünk és a a saját szemünkkel megbizonyosodunk az energiatermelő örökségünkről, épített hegyeinkről, vizeinkről, a földalatti rendszereinkről, a ránk települt erőművek működéséről, lokalizációjuk miértjeiről, a tőlünk lopott földgázról, édesvízről, az erre szolgáló csővezetékekről, kolontár lebombázásának ide tartozó okáról, a több száz kolontári halottrólr30;
Hogyan vegye el mindezt tőlünk a ránk települt mindenkori állam a továbbiakban, amikor rájöttünk mi mozgatta, mozgatja őket.
Amikor már látjuk, hogy mindezt nap mint nap, évszázadról évszázadra tőlünk lopják.
Amikor már nem hisszük, hogy fizetnünk kell nekik az életünkért, az energiánkért, a melegért, az áramunkért, a gázunkért, a vizünkért. Amikor már nekik kell érte fizetniük nekünk.
Azt hiszik, hogy az ekkorra a kiépített figyelő és harci technikájukkal fognak tudni hatalmat gyakorolni és megfélemlíteni bennünket magyarokat és embereket az egész világon.

Mert ez az ősi energiatermelő rendszer működteti az egész világot. Minden ember ennek a tulajdonosa a saját hazájában. Ezért az arab, az iráni válság, az afrikai menekült áradat.
Két legyet ütnek vele egy csapásra. Megkeverik, tönkre teszik vele a magyar génjeinket, a kultúránk, az önazonosságunk maradványait és egyben elküldik, kiűzik, rkisegítikr1;a menekülteket a saját hazájuk területéről, hogy a hasonló energiatermelő rendszereiket elfoglalják és bitorolják.

A magyar őseink ingyen hagyták ránk és az egész világra ezt a rendszert, megértésért, okos fenntartásért.
Sehol, egyetlen építményükön, hegyünkön, piramisainkon sem látható sehol, hogy ki építette név szerint.
Nem kívántak érte érdemesülni, sem pedig dicsőséget, párttagságot vagy elnöki pozíciót, pénzt szerezni.
Olyan erkölcsi, tudományos és technikai magaslatokon álltak, amelyről nekünk ma ebben az erkölcsi, ezozizi és tudományos mélyzuhanásunkban már fogalmunk sem lehet.
Hülyebiztos rendszert kaptunk tőlül örökül, azért, hogy egy maihoz hasonló esetben is túléljünk, ne pusztíthassuk el a Földünket és emberré válhassunk újra.
A föld legboldogabb és leggazdagabb embereivé.

Minden embernek végre lehetősége van arra, hogy minderről igény szerint saját maga megbizonyosodjon.
Ehhez mostantól igényelnie lehet a nemzeti vagyon ráeső részét, amelyben a Nemzeti Hivatal képviseli az érdekeit mindaddig amíg kívánja és újra önrendelkező pozícióba kerül mint ember.
Mint magyar ember.

Az ősi tudásunk, a magárasztó energiatermelő és ökoszisztéma fenntartó rendszerünk és kultúránk a világon elsőkénti és egyedüli újra felfedezőjének Jásdi Kiss Imrének a
Hatodik pecsét c. könyve itt megrendelhető.
Ebben minden konkrét és kézzel fogható információ részletesen megtalálható erről a ma is a szemünk előtt titokban működtetett rendszerről. Megérthető ennek a hatása a mai mindennapi személyes életünkre.

A TUDÁS maga, így a Hatodik pecsét c. könyv a magyarok és az emberiség valódi bibliája.

2018. Február 23, 13:18:3
Szavazás GERMÁNUL, RASSZISTÁN!2017. November 15, 08:11:4
Iráni rengés

Szöveg ide....!Szöveg ide....!

2017. Szeptember 07, 13:18:3
Méretek az oceán alatt

Primitív eleink alkotása fennt. Északi, Déli-sarkot összekötő falméretekre figyeljetek!
Csernobili dili buli méretek?
Mekkora mun a fal, mekkora mun-ka a szarkofág? Ki a primitív?

2017. Augusztus 24, 20:30:2
állami nemzetírtásÖsszes hír erről az oldalról : Hunszkíta Rádió
Összes hír erről az oldalról : Hunszkíta letöltés
Összes hír erről az oldalról : Magyar Valós Hírek
ug 1. 8. 20, . 11:18
A csapda... avagy foglalkozzunk azzal amivel legjobban kell!

Jó néhány esemény érdemelne több oldalas értelmezést és magyarázatot, de tudom, hogy a hosszú írásokat kevesen olvassák el. Ezért főként a bennünket közvetlenül érintő történéseket kell elsődlegesként tárgyalni. Főként azt, hogy az álválasztás átverésdömpingjén átvergődve kik, milyen áttörést értek el az igazság nyilvánosságra hozatalában. Mára egyértelműen látszik, hogy senki nem ért el semmit. Ez utóbbinak vagy az az oka, hogy mindenki aki alkalmas a feladatra megvásárolt vagy részesedést felmarkoló csatlós, vagy az, hogy akinek szándékában lenne, nem tud eleget. Sajnos ez utóbbi bizonyult be a "nemzeti oldal" prominenseivel kapcsolatban is...

pr 0. 8. 20, . 11:58
Nemzeti vészhelyzet! (Fontos!)

Nem csak Orbán magabiztos március 15-i fenyegetésén nem árt elgondolkodni, hanem azon is, hogy miért akarnak koalíciós vagy ügyvivő kormányt minden áron a bal-liberális ragadványnevűek, de a nagy számú reklám szerint "minél nagyobb választási részvételt" is. Orbán a bevándorlókkal riogatva kéri a voksokat, miközben sértődötten veszi tudomásul, hogy nevén nevezték a rablóit, vagyis őt is, nem csak azonos érdekekért ringbe szállt fajtársait. "Liberálisék" meg a másik oldalról kérik újra a lopási, csalási és bevándoroltatási lehetőségüket. Minden választásnál az a legjobb módszer, amikor a választó elhiszi, hogy saját értékelése alapján döntött. Ehhez a "szájába kell rágni mindent", lehetőleg úgy, hogy elhiggye, amit gondol a saját véleménye. Az elégedetlenségéhez és a szimpátia kialakításához szükséges okokat is meg kell mutatni számára, és így már nyugodt lelkiismerettel szavazhat arra vagy azokra, akikre a figyelmét ráirányították és megfelelőnek ítélhetők lesznek érdekei képviseletére (szerinte). A közvélemény és az egyed manipulálása a bolygó legfontosabb tudománya. Véletlenek nincsenek, főleg a politikának nevezett mocsokban. Úgy néz ki, hogy a Magyarországnak nevezet, szerintük izraeli tulajdonú vállalat 2018. április 8-án tartandó álválasztásának eredménye még mindig nem úgy alakul, ahogy tervezői elvárják, ezért még a Fekete könyvet is piacra dobták, miközben hatalmas erőbevetéssel gyorsul a szereplőket kiérdemelten lejárató választási kampánysorozat. Sokan kérdezik értetlenkedve, hogy mi ez a szokatlan "őszinteség", a szennyes szinte hihetetlen mértékű kiteregetése... mi fő az üstben?

ar 1. 8. 20, . 14:37
Március 15.

15-DIK MÁRCIUS 2018


Mennyi pojáca megannyi hordón
bőszen szónokol, mihez köze sincs.
Percemberekre magyar csak legyints!
Én a kokárdám rég belül hordom.

Miniszterek és polgármesterek
Kossuth csizmáját fogják riadtan.
Felejtő néppel telnek a terek!
Én a szívem rég közösbe adtam.


ar 1. 8. 20, . 13:58
Terv Németország és Európa népeinek lecserélésére

Avagy ami az EchoTV Informátor című műsora március 9-i adásából kimaradt...
Ha még mindig vannak egyesek akik arra gondolnak, hogy a hirtelen előállt migrációs hullám áradata Európa és Németország felé véletlenül jött létre, vagy a háborús események következménye, amelyeket háttérhatalom maga hozott létre és amit nekünk szépen, beavatkozásuk megemlítése nélküli folyamatokként tálalnak, ki kell, hogy ábrándítsalak belőle benneteket.

A migrációs fegyver nem egy összeesküvéselmélet, hanem egy paranoid elképzelés. Ez egy előre kitervelt jól átgondolt létező terv melyet most hajtanak végre. Ugyanolyan jól átgondolt és előkészített, mint az "etnikai fegyver", amelyet már Horn Gyula is alkalmazni szándékozott mandátuma lejárta előtt a hatalom megtartása érdekében.

an 1. 8. 20, . 20:24
Magyar munka(halál)tábor vs."rezervátum" és az EU vérfertőzési programja...

Sötét és rövid jövőt jósol az emberiség számára egykor az indiánok, a jelenben Palesztina és Magyarország, valamint Európa, Oroszország és az USA önpusztítónak tűnő menetelése a halálba, mely említetteket "klasszikus módszerek" alkalmazása szerint ért el a "fertőzés". Van az atomháborútól is rosszabb. Az, amikor a gazdatestet felfalják élősködői, bár csak minimális idővel élhetik túl létezésük biztosítóit. Az ilyen folyamatok nem gyorsak és főleg nem túl látványosak, de elkerülhetetlenül bekövetkeznek amikor a folyamatosan gyengülő immunrendszer már nem képes legyőzni kórokozóit. Ezek a "kórokozók" folyamatosan csepegtetik mérgüket a vérkeringésbe, és érthetetlen módon megmérgezik vele saját magukat is. A szervezet immunrendszere, ha nem találkozott még ilyennel, vagy ha jól álcázza magát a "kórokozó", nem ismeri fel a veszélyt.

Összes hír erről az oldalról : Hun Unio
2018. Augusztus 19, 19:57:3
A VILÁG FELFORGATÁSA

A VILÁG FELFORGATVA !!
2018. Június 27, 13:01:0
A világ nemzeteinek globális adóssága elérte a 217 billió dollárt! De vajon kiknek tartozik mindenki?

A világ nemzeteinek globális adóssága elérte a 217 billió dollárt! De vajon kiknek tartozik mindenki?

A háttérhatalmi és pénzügyi elit dróton rángatja a bolygó lakosságát?

Az - IFF - bejelentette és leközölte a legújabb adósságra vonatkozó adatokat.

Ezekből kiderül, hogy a világ népességének, és országainak összadóssága már elérte a 217 billió(!) dollárt.

Ez egy hihetetlen mértékű adósság, mondhatni kifizethetetlen. ÉS nem is az a cél, hogy ezt vlaha is ki lehessen fizetni. Ugyanis a gazdasági háttérhatalmak érdeke sosem az volt, hogy kifizessék, hanem az, hogy így rengeteg országot, gyakorlatilag az egész bolygót egy rabláncon tartsák.

Ha kifizethetetlen a hitel, nem tudja valaki törleszteni az adósságot, akkor az csak halmozódik, és a másik számára jelent bevételt. Annak, aki eredetileg hitelezett, és mára már az összes akár százszorosát követeli magának.

Ha a hitelt ki lehetne fizetni, lehet, hogy nem vennének fel újat. Ezzel pedig a globális háttérhatalmak vonzáskörébe tartozó bankok és pénzintézetek rengeteg bevételtől esnének el.

És nem csak és kizárólag a bevétel a legfontosabb, hanem a tartozások, adósságok miatt automatikusan keletkező jog arra, hogy ezen adós országok ügyeibe, politikájába, belső rendszerébe beleszóljanak.

Hatalmas árat fizetett a világ, és a jóléti társadalmak azért, hogy ott legyenek ma, ahol, és olyan életet élhessenek a polgáraik, amilyet ma élnek.

Az országok adósságai és a világ adóssága rekordot döntött, és soha nem volt ilyen magas. Egyértelmű, hogy a háttérhatalmak, és a Rothschild kötődésű bankok érdeke az, hogy az adósság tovább nőjön, hisz így a hatalmi befolyásuk is nő.

Az egész rendszer azon alapul, hogy rengeteg fantom pénz kering a rendszerben. EZek a pénzek nem léteznek, és soha nem is léteztek, és csak a rendszeren belül vannak jelen, ott mozgathatók, de tényleges, fizikai értelemben vett pénzként sohasem realizálhatók.

Ezt tudják a bankok, és mindent megtesznek azért, hogy az emberek és országok bent tartjék a pénzüket, mivel a negyedét sem tudnák kifizetni annak a pénznek, amit "állítólag" papíron kezelnek.

Bill Gross, az egyik legtehetségesebb pénzügyi szakértő szerint a világ jelenlegi pénzügyi rendszere olyan instabil, mintha egy nitroglicerinnel megrakott teherautóval száguldanánk egy hepehupás úton, ami bármikor a levegőbe repülhet.

A globális pénzügyi összeomlás tehát a nyakunkon van, de mégis csak a többség, és nem a szűk elit réteg fog ezen hatalmasat bukni, és mindent elveszteni, hanem az emberiség 98%-át képező "átlag réteg".


2018. Május 29, 09:49:1
PÉNZTEREMTÉS -SVÁCBAN !

PÉNZTEREMTÉS -SVÁCBAN !


"Kérlek, emlékezettek rá, miért teremtettünk titeket!" - ezzel a piros nagybetűkkel írt szöveggel látták el a közelgő svájci népszavazás aktivitástái a svájci jegybank berni székházának környékét a napokban. Az alpesi ország a június 10-ei, banki pénzteremtésről szóló népszavazásra készül.

Az említett akciót éppen a svájci jegybank (SNB) éves közgyűlésére időzítették a banki pénzteremtés jogát elvenni szándékozó aktivisták és közgazdászok - írja a Financial Times.

2018. Április 14, 16:14:0
MAGYAR NÉP FELVILÁGOSÍTÁSA JÖVŐJÉRŐL (I)

Civilkormány - Civil Nemzeti Ellenállás

MAGYAR NÉP FELVILÁGOSÍTÁSA JÖVŐJÉRŐL (I)

Civilkormány - Civil Nemzeti Ellenállás az alapoknál és a magyar nép felvilágosításával kezdi arról, hogy milyen nagyhatalmi érdekek tüzébe került az országunk és országunkat hogyan kormányozzák külföldről. Ha ezt megértik és aki azonosulni tud a céljainkkal, az lépjen be a Jog és Igazság Mozgalom Civil Társaság (virtuálisan "Civilkormány" vagy virtuális "Kossuth-kormány") soraiba, hogy négy év alatt felépíthessük a 106 választókerületben működő 106 klubunkat és ezzel a választási hálózatunkat. Ne adja fel, mert magunkon kell segíteni és Kossuth polgári országot építő és polgári szabadságjogokat, valamint függetlenséget érvényesítő nemzeti liberalizmusának nyomdokain kell haladnunk. Kossuthnak soha nem volt nagyobb aktualitása, mint most.2018. Január 20, 19:20:3
MEGALAKULT A HUNNIÓ MÁTRIX, A SZOMSZÉDSÁGI KÖRÖK HÁLÓZATA

MEGALAKULT A HUNNIÓ MÁTRIX, A SZOMSZÉDSÁGI KÖRÖK HÁLÓZATA

Úgy látom, hogy Óriási nagy ködben kóvályog szinte mindenki, a pártoskodók, a civilek, a magyarkodók, a szélsőségesek, az ultrabalok, a zsidók, a cigányok, a népieskedők, a liberálisok, az illiberálisok, a buzik, a köcsögök, a parasztok, a munkások, a pedagógusok, a orvosok, a futószalag robotok, az árokásók, a temetőgondnokok, a papok, a hittéritők,királyhívők , börtöntöltelékek, zenekarok, a dalárdák, a néptáncosok, sznészek, az ideologisták, meg a filozófusok. Seni nem veszi észre, hogy nem a kijáratot kellene keresni ebben a ködben, hiszen senki nem lát tovább az orránál, hanem csak a szomszéd kezét, vagy a vállát kéne megfogni és megkérdezni tőle, hogy te is a kiutat keresed ?? ha igen, akkor fogd meg te is a szomszédod kezét, vállát, és keressük együtt !! Az eddig kaotikus ködösített kóválygó massza hirtelen (?) egy egységes tömeggé alakulna , és minden politikai manipuláció, eltérités, bomlasztás, szalámizás ellenére
KÖDDÉ VÁLNA A KÖD, ÉS FELKELHETNE A NAP AZ ÉGEN !!

EZT NEVEZEM ÉN HÁLÓZATSZERVEZÉSNEK, MÁTRIXNAK, SZOMSZÉDSÁGI KÖRÖKNEK !!!

TEO


Összes hír erről az oldalról : Puzdrálkodj okosan
Összes hír erről az oldalról : Köztársasági elnök
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Generálási idő: 2.38 másodperc
1,089,933 egyedi látogató
Unknown column 'settings_name' in 'where clause'Unknown column 'user_actiontime' in 'where clause'Unknown column 'user_actiontime' in 'where clause'Unknown column 'settings_name' in 'where clause'